UPDATE CORONA-MAATREGELEN

Fiesta Days: 20 tot 30 september

12/09/2017


Kom de nieuwe Ford Fiesta ontdekken bij Garage Van Royen in Steenokkerzeel tijdens de Fiesta Days van 20 tot 30 september.

Terwijl u geniet van een hapje en een drankje, kunt u in alle rust de nieuwe Fiesta bewonderen. Neem plaats in de stijlvolle bestuurderszetel en ervaar wat de nieuwe Fiesta zo onweerstaanbaar maakt. Een opvallend, dynamische design, de meest geavanceerde technologieën en al het comfort dat u kan dromen.

Ontdek de vele slimme Ford technologieën die beschikbaar zijn op de nieuwe Fiesta, waaronder Active City Stop, Lane Keeping Aid, Emergency Assistance en Active Park Assist. En, dankzij de superefficiënte, prijswinnende 1.0 Liter EcoBoost benzinemotor weet de nieuwe Fiesta opwindende prestaties en zuinigheid perfect te combineren. U hoeft alleen nog maar te kiezen tussen de zeer volledig uitgeruste basisversie Trend, de sportieve ST-Line, de stijlvolle Titanium of de super-de-luxe Vignale uitvoering. Er is voor ieder wat wils! Wedden dat de nieuwe Fiesta ook bij u een grote glimlach op uw gezicht tovert? Graag tot binnenkort!

Uw Ford Van Royen team

Meer informatie over de FiestaAanbieding: Fiesta vanaf €10.900


Nieuws

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws



Beoordelingen